Bidroom.com vil stjele kunder fra de store

Booking-plattformen annonserer er ny funksjon som skal rokke ved markedsposisjonene til Booking.com og Expedia ved å underby på pris og dermed stjele bookinger.

0

Kunder som allerede har gjort bookinger gjennom en av de populære platformene blir nå garantert minimum fem prosent lavere pris (samme rom, samme dato), hvis de sender sine bekreftede bookinger fra andre plattformer til save@bidroom.com.

Tanken bak den nye funksjonen er å hjelpe både kundene og hotellene, ifølge en pressemelding fra selskapet. Bidroom.com krever ikke kommisjon fra verken kunder eller hoteller, mens andre selskaper kan kreve kommisjoner helt opp mot 25 prosent.

– Vi benekter ikke at vi akter å overta bookinger fra Booking.com og Expedia. Det gir nemlig perfekt mening å booke gjennom oss i stedet, siden vi alltid vil kunne tilby bedre priser enn konkurrentene og i tillegg gjøre deadline mer profitable for hotellene, forklarer Michael Ros, CEO i Bidroom.com.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder