Bestill ditt favorittrom hos Ving

Ving lanserer nå en ny tjeneste på flere av sine konsepthotell hvor kundene selv kan bestille det hotellrommet de ønsker.

0

Mot en mindre kostnad kan Vings kunder nå bestille et spesifikt romnummer. Seks dager før avreise får et utvalg av kunder som har booket et konsepthotell en mail med dette tilbudet. Tilbudet er foreløpig basert på tilgjengelighet. De tilgjengelige rommene er markert på et kart over hotellområdet, og kundene betaler direkte til hotellet ved ankomst.

– Gjestene våre har lenge etterspurt muligheten til å få bekreftet sitt favorittrom før de kommer til hotellet. Noen vil for eksempel ha en spesiell utsikt eller beliggenhet, andre vil ha et helt spesifikt romnummer. Nå gir vi et større antall kunder denne muligheten. Vi er stolte over å være den første store reisearrangøren som kan tilby denne servicen til kundene våre på våre aller mest populære hotell, forteller Vings kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum.

Prosjektet har blitt testet av Thomas Cook i Norden i løpet av vinteren og våren, og interessen har vært stor. Ca. 20 prosent av de kundene som fikk tilbudet om å velge rom har valgt å gjøre det. I dag er ca. 40 hotell tilsluttet prosjektet, og det er først og fremst på Vings populære konsepthotell som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Sendito.

– Antallet hotell som kan tilby denne servicen øker hele tiden, og neste sommer er målet at 300 hotell innen Thomas Cook gruppens tilbud skal kunne tilby gjestene sine å booke sitt eget rom, avslutter Løkaas Fossum.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder