Beste hotell – igjen

Grand Hotel Oslo by Scandic er igjen kåret til Norges beste hotell og Norges beste business-hotell i den internasjonale reiselivskåringen World Travel Awards 2019.

0

Grand Hotel Oslo gikk til topps i kategoriene Norway’s Leading Hotel og i Norway’s Leading Business Hotel i den anerkjente kåringen World Travel Awards, også kjent som reiselivsbransjens Oscar.

– Vi er veldig takknemlige for denne flotte anerkjennelsen, både overfor våre gjester som vender tilbake gang etter gang, men også overfor alle ansatte som kontinuerlig arbeider for at gjestene skal føle seg spesielle her på Grand Hotel, sier Toril Flåskjer, hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic.

Det er fjerde året på rad at Grand kåres til ” Leading Business Hotel”. Hotellet har vunnet kategorien hele fem ganger. Det er tredje gang hotellet kåres til Norway’s Leading Hotel.

– Å motta internasjonal heder fra en så viktig aktør som World Travel Awards beviser at vi evner å levere hotellopplevelse på toppnivå. Det er lagt ned mye arbeid med oppussing og oppgradering av hotellet de siste årene, og vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vårt tilbud og finslipe det jeg vil kalle en diamant. Nå står både pussing av fasade og nye og spennende matkonsepter for døren, sier Flåskjer.

Om World Travel Awards
World Travel Awards regnes for å være blant de mest prestisjefylte, internasjonale bransjeprisene i reiselivsindustrien. Prisene er blitt kalt reiselivsbransjens «Oscar» av den amerikanske storavisen Wall Street Journal. World Travel Awards ble grunnlagt i 1993 for å anerkjenne og hedre de beste aktørene innen reiseliv og turisme. Prisene presenteres på tvers av tre nivåer: land, region og verdenskonkurranser.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.