Best Western passerer 100 i Sverige

En milepæl er nådd for Best Western Hotels & Resorts i det kjeden passerer 100 hoteller i Sverige. Hotell nr. 100 ble Hotell Linnéa i Helsingborg.

0

Best Western Hotels & Resorts Sverige har nå 100 hoteller på 68 destinasjoner og tilbyr dermed sine gjester den klart beste dekningen av samtlige hotellkjeder. I løpet av de kommende månedene vil det komme ytterlige tilskudd til hotellfamilien, både på eksisterende og nye destinasjoner.

– Vi har en fantastisk tilvekst med nye hoteller akkurat nå og det føles utrolig gøy å passere 100 hoteller i Sverige, og med det bli Sveriges største hotellkjede per antall hoteller, sier Johan Michelson, Sverigesjef.

– Dette er et bevis på at behovet for å tilhøre en hotellkjede fremdeles er sterkt, og at kombinasjonen av å være en internasjonal kjede med sterkt lokalt fokus tiltrekker seg privateide hoteller, fortsetter han.

Foruten Hotell Linnéa i Helsingborg er kjedens siste medlemmer følgende; Best Western Plus Hotel Bakeriet, i Trondheim, Sure Hotel by Best Western Stångå i Linköping, U&ME (BW Signature Collection) og Stora Hotellet i Umeå, Hotel Svea (Sure Hotel Collection by Best Western) i Simrishamn, Statt Hässleholm (Sure Hotel Collection by Best Western), Sure Hotel by Best Western Hedåsen i Sandviken, Sure Hotel by Best Western Dahls i Löddeköpinge og Sure Hotel by Best Western Schaeffergaarden i Gentofte rett utenfor København.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.