Best Western med nytt varemerke

Best Western sikter seg inn på å bli Skandinavias ledende hotellvaremerke i mellomprissegmentet når de nå lanserer Sure Hotel-kjeden.

0

Under dette varemerket skal Best Western tilby hoteller med ”stort individuelt preg”, som det heter i en pressemelding. Samtidig skal Sure Hotel benytte Best Westerns omfattende booking- og bonussystem.

De første Sure Hotel-hotellene lanseres ifølge pressemeldingen i Sverige i oktober, når Hotel Esplanade i Stockholm, Frimurerhotellet i Kalmar, Tylebäck Hotell & Konferens i Halmstad, Hotell Roslagen i Norrtälje, Motell Lagan i Ljungby, Hotel Statt i Hässleholm, Hotell Hovs Hallar på Bjärehalvön og Hotel Savoy i Karslatd slutter seg til det nye varemerket.

Det foregår i tillegg forhandlinger med flere andre hoteller.

Målet er å ha et femtitalls hoteller i det skandinaviske markedet om ikke alt for lenge, uten at det i pressemeldingen snakkes om en konkret tidsramme.

– Vår ambisjon er å fortsette og utvikle Best Western med hoteller av høy kvalitet på strategisk viktigste destinasjoner, sier administrerende direktør Johan Kukacka i Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

– Sure Hotel åpner for flere hoteller i mellomklasse-segmentet og gir oss muligheten til å vokse med det som er Best Westerns signatur – personlige og privateide hoteller som tilbyr noe mer enn den standardiserte hotellopplevelsen, fortsetter han.

Sure Hotel ble lansert i USA i fjor, og mottakelsen har ifølge selskapet vært god. Derfor planlegger Best Western mer enn hundre hoteller med det nye varemerket.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder