Berg-Hansen kjøper Holberg Travel

– Holberg Travel er en sterk merkevare som vil styrke vår posisjon på Vestlandet, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen, om kjøpet av Holberg Travel AS.

0

Holberg Travel har lange tradisjoner og er en sterk merkevare i Bergen. Selskapet har eksistert i 35 år og har lojale kunder hovedsakelig innen marine- og oljesektoren.

Overtakelsen av Holberg Travel styrker Berg-Hansens allerede ledende posisjon på Vestlandet ytterligere, ifølge Villadsen. I tillegg får Berg-Hansen tilført viktig kompetanse.

– Vår erfaring er at de reisende ønsker brukervennlige løsninger kombinert med personlig service og høy kompetanse. Med svært erfarne medarbeidere i Holberg vil våre kunder oppleve at vår tilstedeværelse og kompetanse blir styrket i bergensregionen, sier Villadsen.

– Berg-Hansen har et godt omdømme i bransjen og vi er tilfredse med at både kunder og medarbeidere skal oppleve gode løsninger som skaper en enklere, tryggere og mer lønnsom reisehverdag, sier styreleder i Holberg Travel, Helje Mork-Knudsen.

Overtakelsen innebærer at Berg-Hansen Reisebureau AS kjøper kunder og ansatte.

– Vi mener transaksjonen vil styrke vårt omdømme og lokale relasjoner samt tilføre oss nye kunder i denne regionen, både innen jobb-, gruppe- og privatreiser. Samtidig skal vi være Norges beste arbeidsplass for de som nå blir en del av Berg-Hansen laget, avslutter Villadsen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder