Azamara øker fra to til tre skip

Azamara Club Cruises har inngått en avtale om å kjøp av et søsterskip til Azamara Journey og Azamara Quest, med levering i mars 2018. Det tredje skipet i Azamara familien vil hete Azamara Pursuit.

0

– Vi er stolte over å kunne utvide vår portefølje slik at vi kan tilby enda flere destinasjoner og reiseruter til våre gjester. Våre lojale gjester har ønsket en utvidelse i lang tid; vi er svært glade for endelig å kunne levere dette, sier Ellen Stebekk, markedssjef Norden, Azamara Club Cruises.

Det nye skipet, Azamara Pursuit, er sammenlignbart i størrelse med Azamara Journey og Azamara Quest, og kan dermed også besøke unike havner hvor større skip ikke kommer til. Med Azamara Club Cruises får du mer tid til å oppdage destinasjonene, med lengre stopp og overnatting i havnene. Det tilbys en rekke eksklusive utflukter for Azamaras gjester som tar deg tettere på lokale attraksjoner.

Skipets interiør renoveres for å matche selskapets unike posisjon. Disse oppdateringene vil være tilsvarende renoveringen som nylig ble gjennomført på Azamara Journey og Azamara Quest, og Azamara Club Cruises kan tilby nok et boutiquehotell til sjøs.

Informasjon om reiseruter for Azamara Pursuit vil være tilgjengelig i løpet av oktober.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.