Azamara med nye destinasjoner i 2019

Hele 250 havner besøkes, og for første gang inkluderes seilinger til Alaska.

0

Nå avdukes 2019-seilingene som omfatter 45 nye havner, 69 land og hele 145 «late evenings» – det vil si anløp hvor skipet ligger i havnen til sent på kvelden, og 94 overnattinger hvor skipet ligger i havn til neste dag.

En av årets nyheter er Alaska, med 11 seilinger som spenner seg over åtte til ti dager i perioden mai til september 2019.

En annen nyhet er “Country Intensiv Voyages”. Disse seilingene gir gjestene mulighet til å oppleve mange destinasjoner i ett og samme land; Japan er en av de nye destinasjonene man kan «fordype» seg i. Seilingen byr på hele 13 havner i løpet av 15 dager. Andre land er New Zealand, Mexico, Spania, Frankrike, Italia, Kroatia, Hellas – og Norge!

Azamara har også nisjereiser: “Special Event Voyages”. Dette er cruise hvor det tilbys en håndfull «en-gang-i-livet opplevelser». Her inngår noen av de største festivalene og arrangementene rundt om i verden, blant annet Formel 1-løpene (Monaco Grand Prix og spanske Grand Prix) og filmfestivalen i Cannes.

“Golf cruise”. I samarbeid med Perry Golf har Azamara åtte nye cruise for golfentusiaster som inkluderer The British Open i Portrush, Nord-Irland og The Masters Tournament i Augusta, Georgia.

45 nye anløp
Nye anløpshavner inkluderer blant annet Aalborg i Danmark, Lorient i Frankrike, Newcastle Upon Tyne i Storbritannia, Boracay Island på Filippinene, Stewart Island i New Zealand og mange flere.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder