AmEx GBT og HRG fusjonerer

Forretnings-reisebyrået American Express Global Business Travel (GBT) annonserte fredag kjøp av det britiske B2B-reisebyrået Hogg Robinson Group (HRG) PLC.

0

Om kontanthandelen ikke kommer i konflikt med gjeldende internasjonale regler vil overdragelsen skje i løpet av andre kvartal 2018. Sammen vil de to selskapene ifølge en pressemelding kunne tilby et mer omfattende tilbud av tjenester, som inkluderer komplementære løsninger som allerede er på plass, kombinere to avanserte teknologier innenfor reisesegmentet, og sammen utvikle plattformer for å bedre produktutvikling og tjenesteytelser.

I den forbindelse handler det også om å kutte kostnader. Om det innebærer nedbemanning er fortsatt uklart.

– Dette vil gjøre oss mer effektive og styrke veksten for begge selskapene, sier administrerende direktør Doug Anderson i American Express GBT i en pressemelding, mens sjefen for HRG, David Radcliffe, mener handelen er god for aksjonærene, og vil skape en organisasjon i verdensklasse som alle parter – kundene, de ansatte og partnere – vil tjene på.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder