Air France og KLM fornyer toppledelsen i Norge

Halvor Gløersen tiltrer stillingen som salgsdirektør i Air France og KLM i Norge den 3.april 2017. Stillingen inngår i toppledelsen for Nord-Europa.

0

Halvor Gløersen har lang og bred erfaring innen reiselivsindustrien, og kommer fra VIA Travel og Egencia Business Travel som er det største selskapet innen administrasjon av forretningsreiser i det nordiske markedet. Han har med seg verdifull erfaring med over 20 år i selskapet innen ledelse og salg, og som ansvarlig for leverandørrelasjoner mot flyselskaper, hoteller, bilutleie og kredittselskaper.

Hans tidligere salgserfaring vil være med på å styrke Air France og KLMs salgfokus i det norske markedet, og bidra til at Air France og KLM kan nå sine ambisjoner om å fortsette å være det selskapet nordmenn foretrekker å reise med – både fra nord til sør, og fra hovedsteder til mindre byer i Europa og globalt.

– Halvor har solid bransjeerfaring og ledererfaring, og det er en glede å ønske han velkommen i vårt team. Norge er et av selskapets viktigste markeder. Med Halvor på laget vil vi fortsette vårt sterke fokus lokalt for å tilby norske reisende markedets beste tilbud, sier Paul Terstegge, General Manager for Nord-Europa Air France og KLM.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten til å være med på å videreutvikle Air France KLM sin markedsposisjon i Norge sammen med dyktige medarbeidere. Vi skal fortsette å lytte til våre kunder, forstå deres behov og videreutvikle våre tjenester. Jeg gleder meg og ser frem til en spennende jobb, sier Halvor Gløersen.

Del.

Om forfatteren

Sjefredaktør, REIS tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

The travel news MAGAZINES!

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder