Air France og KLM fornyer toppledelsen i Norge

Halvor Gløersen tiltrer stillingen som salgsdirektør i Air France og KLM i Norge den 3.april 2017. Stillingen inngår i toppledelsen for Nord-Europa.

0

Halvor Gløersen har lang og bred erfaring innen reiselivsindustrien, og kommer fra VIA Travel og Egencia Business Travel som er det største selskapet innen administrasjon av forretningsreiser i det nordiske markedet. Han har med seg verdifull erfaring med over 20 år i selskapet innen ledelse og salg, og som ansvarlig for leverandørrelasjoner mot flyselskaper, hoteller, bilutleie og kredittselskaper.

Hans tidligere salgserfaring vil være med på å styrke Air France og KLMs salgfokus i det norske markedet, og bidra til at Air France og KLM kan nå sine ambisjoner om å fortsette å være det selskapet nordmenn foretrekker å reise med – både fra nord til sør, og fra hovedsteder til mindre byer i Europa og globalt.

– Halvor har solid bransjeerfaring og ledererfaring, og det er en glede å ønske han velkommen i vårt team. Norge er et av selskapets viktigste markeder. Med Halvor på laget vil vi fortsette vårt sterke fokus lokalt for å tilby norske reisende markedets beste tilbud, sier Paul Terstegge, General Manager for Nord-Europa Air France og KLM.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten til å være med på å videreutvikle Air France KLM sin markedsposisjon i Norge sammen med dyktige medarbeidere. Vi skal fortsette å lytte til våre kunder, forstå deres behov og videreutvikle våre tjenester. Jeg gleder meg og ser frem til en spennende jobb, sier Halvor Gløersen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder