Advarer amerikanere mot å reise til Cuba

Amerikanske myndigheter har utstedt en offisiell advarsel til landets innbyggere om ikke å reise til Cuba.

0

Medarbeidere ved den amerikanske ambassaden i Havana skal ha blitt rammet av såkalte “helse-angrep”. Ifølge det amerikanske utenriksdepartementet foregikk disse angrepene i boligområder og hoteller som er hyppig besøkt av amerikanere. Amerikanske myndigheter mener nå at alle amerikanere på Cuba er i faresonen, også de som ikke jobber i diplomatiet – dette til tross for at ingen amerikanske turister skal være rammet av det mystiske helse-angrepet så langt.

Symptomene etter de antatte helse-angrepene skal være nedsatt hørsel og søvnløshet, utmattelse, hodepine og svimmelhet.

Amerikanske myndigheter advarer også amerikanske turister om at de har begrensede muligheter til å yte bistand til de som rammes, grunnet at USA har trukket tilbake de fleste av sine diplomater til Cuba etter det påståtte angrepet.

Trump-administrasjonen benytter på sin side anledningen til å skylde på Barack Obamas åpenhetspolitikk overfor Cuba.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder