AccorHotels i partnerskap med Banyan Tree og Qatar Airways

Hotellgruppen AccorHotels inngår partnerskap med hotellkjeden Banyan Tree og flyselskapet Qatar Airways.

0

AccorHotels skal investere 11 millioner euro – rundt 100 millioner kroner – i Singapore-baserte Banyan Tree, som tilsvarer en eierandel på cirka fem prosent. I tillegg har de en opsjon på ytterligere fem prosent. Partnerskapet innebærer samarbeid om både utvikling og drift av Banyan Trees hotellvaremerker i hele verden.

Banyan Tree får også tilgang til AccorHotels globale reservasjons- og salgsnettverk samt lojalitetsprogrammet Le Club AccorHotels.

– Samarbeidet med Banyan Tree er en god mulighet til å komplettere tilbudet vårt med kjente varemerker og dermed styrke vår ledende posisjon innen luksussegmentet. Vi er også sikre på at investeringen vil bære frukter for aksjonærene våre, sier Sebastien Bazin, konsernsjef og styreformann i AccorHotels.

AccorHotels inngår også partnerskap med Qatar Airways. Partnerskapet innebærer at alle medlemmer i AccorHotels lojalitetsprogram Le Club AccorHotels nå kan overføre poengene sine til Qatar Airways lojalitetsprogram Qatar Airways Privilege Club, og bruke poengene blant annet til flyreiser og oppgraderinger. Dessuten kan medlemmer av Qatar Airways Privilege Club også overføre sine poeng, såkalte Qmiles, til Le Club AccorHotels, og bruke dem til for eksempel hotellbestillinger og oppgraderinger.

Sammen med Qatar Airways håper AccorHotels å styrke tilbudet lokalt i Skandinavia.

Sammen med Qatar Airways håper AccorHotels å styrke tilbudet lokalt i Skandinavia.

– Vi ønsker alle partnerskap som innebærer flere muligheter til å tilby kundene våre enda bedre service velkommen, både innen forretnings- og fritidsreiser. Både Banyan Tree og Qatar Airways er kjente varemerker innen luksussegmentet i det nordiske markedet, noe som også styrker tilbudet vårt lokalt, sier Jan Birkelund, VP Sales & Distribution Scandinavia & Finland.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder