26 North til Radisson Blu Scandinavia

26 North Restaurant & Social Club åpner i Oslo. Den nye restauranten finner du hos Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergsplass i Oslo.

0

Kjøkkensjef Daniel Andreasson ved 26 North Restaurant & Social Club i Oslo er godt forberedt til å gi hovedstaden nye matopplevelser.

– Vår ambisjon er å skape en sosial møteplass med en uformell atmosfære. Vi skal bli det nye stamstedet til lokale oslofolk, sier kjøkkensjefen.

Nordisk konsept
26 North Restaurant & Social Club ble etablert i 2015 etter at to svensker, en ire fyr og noen nordmenn gikk sammen med mål om å skape en unik restaurantopplevelse for besøkende og fastboende i Stavanger. Målet var enkelt; å skape en matopplevelse inspirert av matlagingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs og vi bruker kun de aller beste råvarene. Dette er et sted hvor forretningsmiddager, spesielle begivenheter og hverdagsserveringen finner sted i en stilig, avslappet og  vennlig atmosfære. Gjestene skal være stjernene i showet og her skal de ha gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet hos oss, sier kjøkkensjefen.

Siden åpningen i Stavanger har 26 North Restaurant & Social Club mottatt gode matanmeldelser og i løpet av få måneder rangerte gjestene restauranten som nummer 1 på TripAdvisor. I tillegg utvidet konseptet og åpnet i Bergen i august 2016. Også der har servicen og maten blitt hyllet av gjester og anmeldere, og det er den avslappede atmosfæren og den lokale maten blir trukket frem som forklaringer for hvorfor restaurantene har blitt så populære.

Norsk tapas på menyen
På menyen står blant annet retter som ”Fisk- og skalldyrsuppe med norsk kveite og kamskjell fra Hitra” og ”Vafler med norsk Santa Kristina spekeskinke, geitost fra Haukeli og multemarmelade”. I Oslo har de hentet menyfavorittene fra Stavanger og lagt til retter skreddersydd for hovedstaden.

– ”Brett fra fjordene”, med norsk tapas og ulike småretter, er veldig populær og er en opplevelse gjestene sent vil glemme. Fiskesuppen har vi også allerede fått strålende tilbakemeldinger på, så det kan nok seile opp som en annen favoritt her i hovedstaden, forteller kjøkkensjefen.

Rezidors renoveringsprosess
Renoveringen av restauranten hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er en del av Rezidor Hotel Groups mest omfattende renoveringsprosess i Norden noensinne. Rezidor Hotel Group investerer ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.