AccorHotels åpner Hotel Paris Bastille Boutet

Hotel Paris Bastille Boutet MGallery by Sofitel er AccorHotels nyeste tillskudd og det første femstjerners hotellet i østre Paris.

0

Hotellet ligger i en av byens eldste gater i en kjent Paris-bygning, “Maison Boutet”, som tidligere huset både et snekkerverksted og en sjokoladefabrikk. Arkitekten Vincent Bastie og designeren Astrid Dieterlen har sammen skapt et unikt konsept for de stilbevisste, der man har blandet art deco og industriell chic. Et eksempel er bygningens fasade som man har tilbakeført til fordums 20-tallsglans.

Hotel Paris Bastille Boutet MGallery by Sofitel har 80 rom og suiter samt et stort spaanlegg med pool, badstue og hamam, der signaturbehandlingen er en oppfriskende behandling med kakaoolje som har antioxidant-effekter. Fra hotellets hage på taket kan gjestene nyte en vakker utsikt over Paris’ klassiske taklandskap.

– Paris er en av våre mest populære destinasjoner for både ferie- og forretningsreisende. Hotel Paris Bastille Boutet MGallery by Sofitel er en oase midt i Paris med en stilblandning som passer bra inn i det trendy Bastille, sier Jan Birkelund, salgssjef for AccorHotels i Skandinavia og Finland.

 

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.