AccorHotels åpner Hotel Paris Bastille Boutet

Hotel Paris Bastille Boutet MGallery by Sofitel er AccorHotels nyeste tillskudd og det første femstjerners hotellet i østre Paris.

0

Hotellet ligger i en av byens eldste gater i en kjent Paris-bygning, “Maison Boutet”, som tidligere huset både et snekkerverksted og en sjokoladefabrikk. Arkitekten Vincent Bastie og designeren Astrid Dieterlen har sammen skapt et unikt konsept for de stilbevisste, der man har blandet art deco og industriell chic. Et eksempel er bygningens fasade som man har tilbakeført til fordums 20-tallsglans.

Hotel Paris Bastille Boutet MGallery by Sofitel har 80 rom og suiter samt et stort spaanlegg med pool, badstue og hamam, der signaturbehandlingen er en oppfriskende behandling med kakaoolje som har antioxidant-effekter. Fra hotellets hage på taket kan gjestene nyte en vakker utsikt over Paris’ klassiske taklandskap.

– Paris er en av våre mest populære destinasjoner for både ferie- og forretningsreisende. Hotel Paris Bastille Boutet MGallery by Sofitel er en oase midt i Paris med en stilblandning som passer bra inn i det trendy Bastille, sier Jan Birkelund, salgssjef for AccorHotels i Skandinavia og Finland.

 

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder