​Stigen ny lufthavndirektør for Værnes

Marit Helene Stigen er ansatt som lufthavndirektør på Værnes. Stigen (41) har vært lensmann i Stjørdal siden 2009, med unntak fra et halvt års engasjement i politidirektoratet i første halvdel 2012.

0

I 2016 tok hun også over som som lensmann i Malvik, og hun er i dag tjenesteenhetsleder for til sammen seks kommuner i Midt-Norge.

Hun er utdannet ved politihøgskolen og har i tillegg en master i Strategi, organisasjon og ledelse.

– Den første tiden vil jeg bruke til å bli kjent med både organisasjonen og lufthavndrift. Luftfart og Værnes spiller en viktig rolle i samfunnet, og jeg gleder meg til å lede lufthavna, sier Stigen.

– Vi er svært godt fornøyd med at Stigen har takket ja til denne stillingen. Hun har kvalifikasjoner som gjør henne vel kvalifisert til å videreføre og videreutvikle det gode arbeidet som er gjort på Trondheim lufthavn. I tillegg vil hun også bidra i konsernledelsen i Avinor for å utvikle hele konsernet i årene som kommer, sier konsernsjef Dag Falk-Petersen.

Stigen tiltrer 1. februar 2018.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder