Surfing: Nyheter

Nyheter
0

Norge var vertskap for hele 480 internasjonale møter- og kongresser i fjor, mot 368 i 2015. Det plasserer Norge på en sterk 25. plass på statistikken over verdens kongressbyer, og viser ikke minst de enorme mulighetene som finnes i dette reiselivssegmentet.

Fly
0

Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires. Dette blir Norwegians aller første destinasjon i Sør-Amerika.

Hotell
0

Scandic Norge og Good Morning har funnet tonen, og hotellkjeden har valgt Good Morning som sitt nye reklamebyrå etter en konkurranse der flere byråer var involvert.

Nyheter
0

En undersøkelse i regi av Ticket i fjor viste at reserverte solsenger er det flest nordmenn irriterer seg over. Nå tar turoperatøren TUI opp kampen mot det de kaller ”håndklemafiaen”.

Fly
0

Mange reisende sier de kjeder seg på lange interkontinentale flyreiser. Icelandair har tatt grep. De sendte sine ansatte på teaterkurs for å kunne opptre for sine passasjerer.

Fly
0

Under Paris Air Show nylig lanserte Airbus sin nye versjon av kjempeflyet A380, som bruker mindre drivstoff og kan ta flere passasjerer.

Fly
0

Under Paris Air Show ble Norwegian igjen kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter – samt Europas beste lavprisselskap.

Nyheter
0

Andelen norske reiselivsbedrifter som mener Asia har størst potensial, har doblet seg siden i fjor.

1 2 3 948