Surfing: Nyheter

Fly
0

Klokken 12.00 i dag ble nye Oslo lufthavn offisielt åpnet av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Norges hovedflyplass har åpnet på budsjett og i rute. Den nye kapasiteten er på ca. 32 millioner passasjerer årlig.

Nyheter
0

Destinasjon Trysil har nylig gjennomført en kartlegging som viser at over 70 personer har fått jobb som direkte følge av destinasjonens stisykkelsatsning. Trysil er dermed på god vei til å bli en bærekraftig helårsdestinasjon.

Hotell
0

Det var sedvanlig høy partyfaktor da Petter A. Stordalen var på plass i Bergen under åpningen av Norges største Comfort-hotell – Comfort Hotel Bergen Airport.

Fly
0

Norwegian la i dag frem et underskudd for første kvartal på 1,5 milliarder kroner i årets første kvartal. Tøffere konkurranse, høyere drivstoffutgifter og sterkere krone angis som årsak.

Nyheter
0

Stavangerregionen er tildelt neste års Norwegian Travel Workshop (NTW), en av de største reiselivsbegivenhetene i Norge. Dette ble offentliggjort onsdag under årets NTW i Bergen.

Fly
0

Icelandair reduserer staben, men innskrenker ikke virksomheten. – Det er business as usual, lover salgssjef Bjørn Tore Larsen, som nå blir eneste representant for selskapet i Norge.

Nyheter
0

For 11 året på rad har arrangøren Confex, i samarbeid med analysebyrået SeeYou, testet Norges største kundesentre. TUI ble kåret til «Best i test» innen kategorien Pakkereiser.

Hotell
0

Scandic Hotels har inngått en avtale med Swedavia om å drifte et nytt hotell på Landvetter flyplass i Gøteborg. Hotellet blir Scandics niende flyplasshotell i Norden og skal etter planen stå klart i 2020.

1 2 3 933