Surfing: Nyheter

Fly
0

Høyesteretts ankeutvalg har onsdag sagt ja til å behandle saken i spørsmålet om hvem som har det reelle arbeidsgiveransvaret for piloter og kabinansatte i Norwegian.

Nyheter
0

1. september får SkiStar ny destinasjonssjef og daglig leder i Trysil. Helge Bonden (51) overtar jobben etter Bo Halvardsson (62), som går over i stillingen som teknisk direktør i morselskapet SkiStar AB med ansvar på alle destinasjoner.

Fly
0

1. juni lanserer SAS et nytt program, ”SAS For Business”. Programmet skal gjøre det lettere for små og mellomstore virksomheter å bestille billetter og få rabatt med det samme, når billetten kjøpes.

Fly
0

Avinor Oslo lufthavn har utarbeidet et konsept for implementering av en eventuell tredje rullebane som sørger for at de negative konsekvensene for nærområdet minimeres.

Nyheter
0

Det merker spesielt Ving, som melder om en enorm interesse fra norske Liverpool FC-supportere som vil reise til Anfield for å oppleve semifinalen i Champions League.

Fly
0

Ifølge Norwegians beregninger utført av analyseselskapet Menon Economics vil en åpning av den såkalt Sibir-korridoren gi en meromsetning på 11 milliarder kroner og 18 000 flere arbeidsplasser i Norge.

1 2 3 1 032