Surfing: Nyheter

Fly
0

Det er svingninger på dager og klokkeslett i antall reisende som passerer gjennom flyplassen. Trafikktoppene er tidlig på morgenen og på ettermiddagen, mens det er mindre trafikk midt på dagen og på kvelden.

Hotell
0

Scandic og Nordic Choice var blant aktørene som tirsdag signerte en bransjeavtale mot matsvinn hos Klima- og miljøminister Vidar Helgesen. Målet er at bransjen skal nå FNs bærekraftmål om å halvere matsvinnet innen 2030.

Fly
0

Norwegian skal ha vurdert muligheten for å kjøpe av den britiske lavpris-konkurrenten Monarch Airlines, ifølge nyhetsbyrået Press Association (PA).

Nyheter
0

Norsk Reiseliv gratulerer Bergen med et Sykkel-VM som vekker internasjonal oppmerksomhet. Mer enn 100.000 bergensere og tilreisende sluttet i går opp om mennenes fellesstart.

Nyheter
0

Amerikanske turister strømmer til Bergen. I første halvår økte antallet hotellovernattinger med 54 prosent. Det er en dobbelt så stor oppgang som i resten av landet.

Fly
0

Årsaken til at flere personer over hele landet har blitt syke av en sjelden salmonellatype, er med stor sannsynlighet at de har besøkt restauranten Joe & The Juice på Oslo Lufthavn Gardermoen.

1 2 3 975