Hertz best i verden – igjen

«Hertz Gold Plus Rewards» er verdens beste lojalitetsprogram for leiebil, ifølge FlyerTalk’s medlemmer. Det er femte året på råd selskapet henter hjem den prestisjetunge prisen.

0

FlyerTalk er en internasjonal organisasjon med mer enn 600 000 forretnings- og fritidsreisende som medlemmer.

Seieren blant mer enn hundre ulike lojalitetsprogrammer betyr mye for Hertz.

–  Dette er en stor anerkjennelse for Hertz og vårt lojalitetsprogram, sier Trygve Simonsen, administrerende direktør for Hertz i Norge.

– Mange av dem som reiser jevnlig er kjent med FlyerTalk, så dette blir lagt merke til både i USA og Europa. Med tanke på kommende sommer, og mange turister som trenger leiebil når de kommer til Norge, betyr anerkjennelsen ekstra mye,

–  Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Gold Plus Rewards basert på de tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. I disse dager holder vi på med en ganske stor oppgradering for å sikre at Hertz også i årene fremover har det klart beste lojalitetsprogrammet, sier Simonsen.

I tillegg til et solid lojalitetsprogram er god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger viktige satsningsområdene for Hertz i Norge.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt ikke har behov for å eie egen bil, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder