Avis samarbeider med Norges Håndballforbund

Avis Bilutleie har inngått et samarbeid med Norges Håndballforbund (NHF) som omfatter Håndballbil for klubber og lag.

0

Avtalen innebærer at Avis er eneleverandør av leiebiler til NHF. Samtidig ble konseptet “Håndballbilen” lansert, noe som betyr at alle håndballklubber og supportere kan bestille leiebil gjennom en unik link og motta en kickback til klubben.

Avis utviklet i 2014 et konsept kalt Avis Sport, som går ut på at alle idrettslag og sportsklubber i Norge får muligheten til å bestille leiebiler via en unik link på egne nettsider og motta en kickback til klubben. Håndballbilen er en videreføring av dette konseptet, men rettet spesifikt mot håndballklubber og deres supportere.

Den nye avtalen er primært rettet mot idrettslag for barn og unge, og vil dekke nødvendig transportbehov. Samarbeidet gir også inntekter tilbake til klubbene, en prosentsats av volumet omsatt via den unike linken.

– Vi ønsker Avis velkommen som ny samarbeidspartner, og gleder oss over at det er breddeklubbene som i første rekke får nye muligheter gjennom denne avtalen, sier markedssjef Rasmus Aarflot i Norges Håndballforbund.

– Vi i Avis ønsker å støtte breddeidretten, der en av utfordringene ofte er begrenset økonomi. Gjennom å inngå som Håndballbilen genereres det inntekter direkte til klubben eller laget hver gang man leier en bil. Det er en vinn-vinn situasjon for begge parter, sier Morten Torp, salgs- og markedsdirektør i Avis.

Torp opplever Norges Håndballforbund som en viktig samarbeidspartner, da det er et stort og solid forbund med mange medlemmer.

Begge parter ønsker også å slå et slag for breddeidretten.

– Til nå har mer enn 130 håndballklubber registrert seg i Håndballbilen, og vi opplever interessen som meget stor blant klubbene i Norge. Det er åpenbart at mange har et stort transportbehov som ikke alltid kan løses av foreldre. Da er denne løsningen en fin måte å få noen ekstra inntekter på, avslutter Torp.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder