Avis og OBOS lanserer selvbetjent bilutleie

Avis Car Rental Norge lanserer en pilotversjon av sin nye Avis Now-tjeneste med OBOS på to forskjellige områder i Oslo.

0

Fra 9. desember 2016 kan beboere i Romsås og Kværnerbyen leie en bil fra Avis rett utenfor inngangsdøren ved hjelp av Avis App, en verdensnyhet for Avis.

Tre borettslag i Romsås og to i Kværnerbyen får en egen flåte av biler tilgjengelig for billeie med Avis Now. Den nye personlige billeieprosessen betyr at du kan styre alt fra smarttelefonen din. Du kan velge nøyaktig den bilen du ønsker fra et utvalg av tilgjengelige biler, bekrefte, endre eller kansellere reservasjoner (opptil 24 timer før starten av billeien), se leieavtaler og returnere bilen uten bistand – alt via Avis app. Du kan også låse opp og lukke dørene via App.

Avis Now gir deg kontroll over billeien, og den nye ordningen gjør at beboerne i Romsås og Kværnerbyen kan finne en leiebil som passer deres behov rett utenfor døren sin. Billeie har aldri vært enklere, om du ønsker å dra på en helgetur, trenger et kjøretøy til forretningsmøter eller bare ønsker å nyte en dag med familien. Med umiddelbar tilgang via smarttelefonen kan OBOS-beboerne velge bil og kjøre av gårde på samme dag.

– Vi kan med glede lansere den forbedrede mobilappen med OBOS i Oslo, noe som gjør billeieopplevelsen enda enklere og mer tilgjengelig for kundene våre,” sier Mark Servodidio, internasjonal direktør for Avis Budget Group. “Den kundedrevne innovasjonen som Avis var første ute med på markedet vil revolusjonere måten beboerne i Romsås og Kværner leier biler på, da billeieprosessen blir mer tilgjengelig.

OBOS har tilrettelagt for å teste ut det nye tilbudet. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj understreker at tilbudet er i tråd med OBOS’ strategi for innovasjon og for å ta grønt ansvar.

– Vi håper at dette vil føre til lokale billeiemuligheter for OBOS-medlemmer i boligselskaper over hele landet, sier Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Den laveste prisen for dagsleie med Avis Now starter på 300 norske kroner.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder