Surfing: Intervjuet

Intervjuet Petter_03b
0

Han har skapt hotelleventyret Nordic Choice, og med det en bedriftskultur som savner sidestykke i Norge. Men ingenting av dette hadde vært mulig for Petter A. Stordalen uten hotellmannen og bestevennen Torgeirs ledelse av selskapet. På ett område er imidlertid Petter uslåelig:
– Jeg er en jævel på stylter!

Intervjuet NYANSATT: Etter en lang og velfortjent sommerferie tar Per-Arne Tuftin fatt på en spennende jobb som direktør for Forum for Reiseliv. (Foto: Tom Andersson)
0

Per-Arne Tuftin har levd et langt yrkesliv mellom barken og veden, mellom kravene fra reiselivsnæringen og statens rammevilkår gjennom Innovasjon Norge. Nå skal han kjempe for næringen fra en friere posisjon. Det gleder han seg til.

Intervjuet EXIT EGENCIA: Rune Feltman har forlatt sjefsstolen i Egencia. Nå venter andre utfordringer – hvilke vet han ikke ennå. (Foto: Tom Andersson)
0

Rune Feltman er ikke så flink til å glede seg over å ha nådd målene. Men han er veldig flink til å glede seg til å nå dem.

Intervjuet SITTER TRYGT: Etter 10 suksessrike år som administrerende direktør i Nordic Choice Hotels sitter Torgeir Silseth tryggere enn noensinne i sjefsstolen. (Foto: Bjørn Moholdt)
0

Nordic Choice-sjef Torgeir Silseth er oppvokst på gård. Slikt blir man jordbunden av. Det er ingen dum egenskap å ha for en som trekker i spann med Petter Stordalen.

Intervjuet HUMØRSPREDER: Leos smittende latter klinger fremdeles både ofte og høyt i Apollos lokaler i Grensen i Oslo. (Foto: Bjørn Moholdt)
0

Leo Berbu ble av bransjens nestorer tildelt Årets Hederspris ved Grand Travel Award 2016. Han har satt dype og spirende spor etter seg, Apollo-pensjonisten, som er avholdt også blant sine argeste konkurrenter.

Intervjuet – Jeg har sagt det gjennom hele prosessen: Ta bort Rica-navnet! Vi kunne ikke beholde det, vi må våge å stole på at det er Scandic som er varemerket. (Foto: Bjørn Moholdt)
0

Scandic-sjef Svein Arild Steen-Mevold må ha sin daglige injeksjon med hotell. Det er et dop han har vært avhengig av siden han var liten.

Cruise Kruse_06
0

Noen kommer seg til topps med spisse albuer og rå makt. Stein Kruses vei til toppen av verdens største cruiserederi har gått gjennom hardt arbeid og et ønske om å ville sine omgivelser vel.

Intervjuet (Foto: Agnete Brun)
0

Noen mennesker er født mollstemte; Cathrine Pia Lund er født i dur. Det gode humøret og pågangsmotet er godt å ha når hun skal bygge Merkevaren Norge.

1 2 3 4