Tider for GTA og lederseminaret

Torsdag 14. januar er det endelig duket for Grand Travel Award 2016. Her er oppmøtetider på Wallmans for lederseminaret og festen.

0

Årets lederseminar har tittelen “Norsk reiselivsnæring – stebarn eller arveprins?”, og tar for seg dagens tilstand i næringen – organisering, rammevilkår, utfordringer, vekstpotensiale og politisk forankring.

Paneldeltagere i det som bør være årets viktigste debatt i reiselivsnorge i kjølvannet av nedgangen i oljeindustrien er Bjørn Kjos (Norwegian), Daniel Skjeldam (Hurtigruten), Svein Arild Steen-Mevold (Scandic) og Per Arne Tuftin (Innovasjon Norge). I salen sitter flere av topplederne i norsk reiselivsnæring, som vi håper og tror vil delta aktivt i debatten. Debattledere er Tom Andersson og Bjørn Moholdt fra Travel News.
Sted: Wallmans, Mølleparken 6, 0459 Oslo.
Tid: Oppmøte kl. 15.30, debatten starter kl. 16.00.

I etterkant av lederseminaret er det tid for den store festen, i form av middag ledsaget av et forrykende show fra Wallmans dyktige servitører/artister. Og selvsagt prisoverrekkelser til verdige vinnere i en rekke kategorier.
Sted: Wallmans, Mølleparken 6, 0459 Oslo.
Tid: Dørene åpner for mingling og et glass musserende kl. 17.45, og middag/show starter kl. 19.00.

 

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder