Stem frem dine favoritter til Publikumsprisen!

For første gang har det reisende publikum sitt å si under årets Grand Travel Award. Glem for et øyeblikk at du er tilknyttet bransjen, og stem på dine favoritter innen fire kategorier!

0

Hvilket flyselskap er din private favoritt? Hvilket hotell mener du er Norges beste? Hvilken destinasjon i verden vil du helst reise til – eller kanskje reise tilbake til? Og hvilket reisemål i Norge fortjener prisen som landets beste? Travel News introduserer i samarbeid med REIS Publikumsprisen, hvor de reisende selv for første gang i GTAs historie får anledning til å si sitt. Så glem for et øyeblikk at du jobber i bransjen, og si din hjertens mening som de nominerte innen de fire kategoriene vi har satt opp.

Lenken til avstemmingen finner du her, og du – ved å avgi dine stemmer, er du samtidig med i trekningen av en iPad Midi!

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder