TravelMatch tilbake i sentrum


Det årlige reisebransje-treffet TravelMatch er tilbake i Oslo Kongressenter, med større interesse for arrangementet enn noensinne.

0

– Etter to år med arrangementet på Telenor Arena, har vi til manges store glede valgt å gå tilbake til vårt opprinnelige konsept, med et arrangement i Oslo sentrum torsdagen før Reiselivsmessen, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck.

Årets land

– Vi kan da igjen tilby et fullverdig heldags arrangement, med fokus utelukkende på å skape en profesjonell og effektiv møteplass for norske og internasjonale forretningspartnere, basert på en interaktiv database, forhåndsbookede møter og bransjemingling, sier Sundt-Bjerck.

De siste årene har det vært venteliste blant selgere som ønsker å delta på TravelMatch, og Sundt-Bjerck bekrefter at interessen ikke er noe mindre denne gangen.

– Da vi stengte registreringen av selgere i midten av oktober var det allerede fullbooket, og pågangen har vært stor også etter dette. TravelMatch kan derfor tilby et stort spekter av internasjonale aktører fra turistkontorer, DMC-er, flyselskaper, hoteller og så videre, med de fleste verdenshjørner representert.

Polen er «årets land» på TravelMatch 2018, noe som vil sette sitt preg på arrangementet, både i form av deltagere, seminarer og andre aktiviteter.

– TravelMatch har også samarbeid med mange andre aktører, knyttet til selve arrangementet og til logistikken rundt, som transport og overnatting. Vi er spesielt glade for at vi igjen kan samarbeide med Grand Travel Awards, og tilby dette som et kveldsarrangement for våre deltagere, sier Sundt-Bjerck.

Vinn en reise

Det er nå mulig for kjøpere å registrere seg til TravelMatch 2018. Her vil aktører fra reisebyråer, turoperatører, eventselskaper og andre med fokus på reise, konferanse og opplevelse kunne finne mange spennende samarbeidspartnere og mye relevant informasjon.

Sundt-Bjerck har ellers en viktig og innstendig oppfordring til bransjen:

–  Sørg for å registrere dere og book møter så tidlig som mulig, mens utvalget er størst og alle selgere fortsatt har ledig kapasitet. Her, som så ofte ellers, gjelder prinsippet «først til mølla», understreker han.

Under TravelMatch er kjøperne også være med i trekningen av flotte premier.

– Takket være et samarbeid med en rekke flyselskaper kan vi friste med spennende flyreiser, som er attraktive selv for erfarne reiselivsaktører, mener Sundt-Bjerck.

Blue Air, bmi Regional, British Airways operated by Sun-Air, Croatia Airlines, Lufthansa Group/Swiss International, Turkish Airlines og Vueling har vært med og gitt premier.

Det er selvsagt en baktanke bak premiene, som er å få kjøperne til å registrere seg i god tid.

For å være med i trekningen, som foregår ved avslutningen av TravelMatch, må man være registrert i databasen for TravelMatch innen 1. desember.

Fakta om TravelMatch

Arrangeres på Oslo Kongressenter – torsdag 11. januar 2018

www.travelmatch.no

 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.