Førstemann til Mølla!

Grand Travel Award er hele reiselivsbransjens store festaften, og i år finner den sted på Wallmans den 14. januar. Meld deg på nå, for plassene er begrenset!

0

Vi i Travel News følger reiselivsbransjen fra dag til dag, og slutter aldri å imponeres over engasjementet som utvises av bransjens ansatte og ledere. Hvert år toppes dette i Grand Travel Award, selve “Oscar-festen” for den norske reiselivsbransjen. I år finner den sted den 14. januar på Wallmans, vakkert beliggende på Mølla ved Akerselven.

Husk at det er et begrenset antall plasser, og her gjelder bokastavelig talt prinsippet om førstemann til Mølla! Følg denne linken for påmelding, men vær rask: Hvert år må flere etternølere bite i det sure eplet og feire festen alene hjemme. Meld deg på i dag!

Meld deg på Grand Travel Award 2016 her!

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder