Surfing: Events

Events _NEB6716
0

Grand Travel Award 2017 ble en ny vellykket feiring av og for reiselivsbransjen. For andre år på rad foregikk feiringen på Wallmans, og her er et knippe minner fra kvelden.

Events Det legges opp til ny festaften på Wallmans I Oslo.
0

Reisebransjens store festaften fylles raskt opp. De som ennå ikke har meldt seg på Grand Travel Award 2017 har ennå sjansen, men nå er det først til Mølla.

Events STILLE FØR STORMEN: Som i fjor blir det fullt hus på Wallmans når reisebransjen går løs på årets tema under lederseminaret. (Foto: Nancy Bundt)
0

Noen av landets og Nordens fremste eksperter er på plass i panelet når vi 12. januar tar for oss problemstillingene den digitale virkeligheten stiller foran oss.

Events GTA
0

Grand Travel Award 2017 går av stabelen på Wallmans i Oslo den 12. januar 2017. Her er de nominerte i alle kategorier for avstemming.

Nyheter VINNERNE: Årets vinnere av Travel News Trophy ble Golf Plaisirs Christian Berg (t.v.) og Marcus Lundgren fra Apollo Norge. (Foto: Bjørn Moholdt)
0

Været var på sitt aller beste under årets Travel News Trophy – det 15. i rekken. Med en score på 68 poeng ble årets vinnere nykommeren Marcus Lundgren fra Apollo og Golf Plaisirs Christian Berg.

1 2 3