TUI pakker verdens største

TUI lanserer pakkereiser med verdens største cruiseskip, Royal Caribbeans Symphony of the Seas.

0

– Vi ser en økende interesse for cruise i norge og på det nordiske markedet. Lanseringen av Harmony of the Seas var en kjempesuksess, så vi har stor tro på at våre norske gjester ser frem til å også oppleve dette nye spektakulære skipet, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

– Cruisemarkedet har steget med 15 prosent i år sammenlignet med samme periode i 2016. Lavere priser og økt tilgjengelighet gjør at dette nå er tilgjengelig for mange flere, også unge har fått øynene opp for cruiselivet, sier Aspengren.

Med Barcelona som avreisehavn vil Symphony of the Seas ha avgang hver søndag, og seile til destinasjoner som Mallorca, Marseilles, La Spezia, Roma og Napoli.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder