Rekordår for NCL

Tall fra Norwegian Cruise Line (NCL) viser at cruiserederiet satte nye rekorder både for 4. kvartal 2016 og hele fjoråret under ett.

0

NCLs netto inntekt i 2016 var 663,1 millioner dollar, sammenlignet med 427,1 millioner dollar året før. Den totale omsetningen økte med 12,2 prosent fra 2015 til 1,86 milliarder dollar. Vinden i seilene ser heller ikke ut til å avta i 2017.

– Med vår sterke posisjon og vedvarende fremgang ser vi frem til nok et år med solid finansiell vekst, inkludert en tosifret vekst i justert EPS i 2017, sier Wendy Beck, executive vice president og chief financial officer i Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

– I tillegg markerer dette året nok en milepæl gjennom vår etterlengtede debut i det kinesiske cruisemarkedet med leveransen av “Norwegian Joy”.

 

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder