RCL bestiller tre nye skip

Sterk vekst i etterspørselen gjør at Royal Caribbean International øker kapasiteten med tre nye skip, som skal leveres i 2021 og 2022.

0

Det er ikke minst snakk om et femte cruiseskip i Oasis-klassen. I tillegg har Celebrity Cruises bestilt to nye fartøy i Edge-klassen, i tillegg til de to selskapet allerede har i ordre.

– Tilbakemeldingene fra de som har reist med Harmony of the Seas er formidable, fra begge sider av Atlanterhavet, sier styreformann og administrerende direktør Richard Fain i Royal Caribbean Cruises.

Det gjør ikke minst til at selskapet nå satser på flere skip.

– I tillegg knytter det seg store forventninger til Edge-klasseskipene, som stiller i samme høye kategori som forløperen Solstice-klassen.

Et fjerde skip i Oasis-klassen skal være klar for levering i 2018, mens de to Edge-skipene som har vært i ordre en stund blir klare i 2018 og 2020.

– Selv om vårt første Edge-skip ikke er klart før om to år er det enorm interesse knyttet til disse båtene, som representerer en ny standard i bransjen, sier Celebrity Cruises president og administrerende direktør Lisa Lutoff-Perlo.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.