RCL bestiller tre nye skip

Sterk vekst i etterspørselen gjør at Royal Caribbean International øker kapasiteten med tre nye skip, som skal leveres i 2021 og 2022.

0

Det er ikke minst snakk om et femte cruiseskip i Oasis-klassen. I tillegg har Celebrity Cruises bestilt to nye fartøy i Edge-klassen, i tillegg til de to selskapet allerede har i ordre.

– Tilbakemeldingene fra de som har reist med Harmony of the Seas er formidable, fra begge sider av Atlanterhavet, sier styreformann og administrerende direktør Richard Fain i Royal Caribbean Cruises.

Det gjør ikke minst til at selskapet nå satser på flere skip.

– I tillegg knytter det seg store forventninger til Edge-klasseskipene, som stiller i samme høye kategori som forløperen Solstice-klassen.

Et fjerde skip i Oasis-klassen skal være klar for levering i 2018, mens de to Edge-skipene som har vært i ordre en stund blir klare i 2018 og 2020.

– Selv om vårt første Edge-skip ikke er klart før om to år er det enorm interesse knyttet til disse båtene, som representerer en ny standard i bransjen, sier Celebrity Cruises president og administrerende direktør Lisa Lutoff-Perlo.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder