Cruise.no overtar Ask Mr Cruise

Cruise.no AS har kjøpt selskapet Ask Mr Cruise – omtalt som selve pioneren innen norsk cruiseformidling.

0

Grunnleggeren av Ask Mr Cruise Peter Tonn startet Ask Mr Cruise på 80-tallet, og ble etter hvert en institusjon innen cruiseformidling i Norge. Med lang erfaring innenfor cruise introduserte han nye cruiserederier og lanserte eksotiske cruise til alle verdenshjørner under slagordet  «Voyages of Distinction».

– I dette selskapet sitter det mye historie i skottene, som vi skal foredle og formidle til cruiseentusiaster langs vår langstrakte kyst, sier daglig leder Johnny Bråthen i Cruise.no.

Tidligere eier og daglig leder, Anya Tonn, har jobbet i selskapet siden 2002 og vil inngå i lederteamet til Cruise.no fra 1. januar 2017. Hun har sin utdannelse innen Marin Bedriftsledelse fra Universitetet i Tromsø, Gründerskolen fra Universitetet i Oslo samt Master i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School.

Anya Tonn innehar også vervet som styreleder i PATA Norge.

– Jeg er svært godt fornøyd med denne løsningen og er lettet over at Ask Mr Cruise nå er fortøyd hos en partner som har den samme lidenskapen for cruise som både min far hadde og jeg selv har, sier Anya Tonn.

Etter sammenslåingen har Cruise.no ni ansatte, og selskapet kan vise til en sunn utvikling og betydelig vekst gjennom 10 år.

– Vi skal tilby markedets største bredde og dybde i vårt cruisekonsept, og med denne sammenslåingen har vi de beste forutsetninger for å lykkes med å bygge et komplett cruisevarehus. Med sin solide erfaring og kunnskap vil Anya bli en positiv og viktig tilførsel i vårt team og i dette arbeidet, sier Johnny Bråthen i Cruise.no.

Fakta

Cruise.no AS (etablert februar 2007) eies av Business Travel AS. Selskapet tilbyr cruise både innen familie-, premium-, luksus- og ekspedisjonscruise, og representerer 22 cruiserederier. Dagens Næringsliv har utnevnt Cruise.no som en av årets gasellebedrifter.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder